Restaurant Sudersee

NIEUWS
FOTOALBUM
MENUKAART
ROUTE
CONTACT
HOME
GROEPEN
Achter vrijwel ieder bedrijf, iedere onderneming, schuilt wel een visie. Een bepaalde manier van werken, een systeem, een product...
Zo is het bij restaurants vaak ook.
Niet altijd natuurlijk, je kunt ook gewoon de deuren van je restaurant openen en hopen dat er gasten komen.
Restaurant Sudersee daarentegen, probeert het toch net even anders te doen.

Ik hoop dat u mee gaat in onze Sudersee visie waarin wij proberen u gerechten te serveren die vers, fris en zo eerlijk mogelijk zijn.
Omdat wij tevens een visinkoopbedrijf hebben, is vis bij ons het paradepaardje, maar eigenlijk moet dit voor het hele bedrijf en alle producten gelden.
Van het begin tot het eind proberen we u het zo aangenaam mogelijk te maken.
Zoals gezegd is vis het parade paardje en we kopen zo vaak als nodig verse vis direct op de afslag die wij tevens op zaterdagmiddag tussen 4 en 6 uur weer vers door verkopen aan de vaste en tijdelijke inwoners van Hindeloopen. Iedere keer kan het aanbod wisselen omdat er niets zo veranderlijk kan zijn als de vangst van de visser

en het aanbod op de afslag.
Vandaar dat wij op onze menukaart u niet kunnen melden wat de vis is die wij op de afslag hebben ingekocht.
We proberen het assortiment tevens beperkt te houden om te kunnen garanderen dat er een hoge omloopsnelheid per product blijft.
Dit geldt uiteraard ook voor alle vleesgerechten.
U kunt bij ons dan ook niet kiezen uit tientallen gerechten maar wat we op voorraad hebben is altijd super vers.
We wensen u dan ook een prettig verblijf in restaurant Sudersee en mocht u straks willen eten, "smakelijke eten".

Maar u kunt natuurlijk ook altijd het Sudersee cafe binnenlopen voor een kop koffie of een lekker biertje en de prachtige fotowand bekijken met meer dan 400 foto's van Hindeloopen en vele Hindeloopers uit de vorige eeuw.
U bent altijd welkom.


Piet Bakker
Hindelooper verse vismarkt!

Iedere zaterdag van 16 uur tot 18 uur verkoopt restaurant Sudersee verse vis.
Omdat de eigenaar van restaurant Sudersee tevens eigenaar is van Vis&Wild, een inkoopbedrijf van vooral verse vis, direct van de visafslag, komt er iedere vrijdag verse vis binnen.
En voor de inwoners van Hindeloopen en omgeving is er hierdoor de gelegenheid om gewoon aan de keuken van restaurant Sudersee verse vis af te halen.
Bij voorkeur uw eigen emmertje of schaaltje meenemen.
Net als de visser die vooraf nooit weet wat en hoeveel vis hij gaat vangen, zo is het voor zaterdagmiddag nooit te zeggen welke vis er ingekocht is en tegen welke prijs want op de afslag wordt de prijs bepaald door vraag en aanbod.
Met zekerheid kan gezegd worden dat de vis altijd super vers is en tegen een aantrekkelijke prijs verkocht.
Groepsuitje.

Nieuw is nu ons themafeest "de Erfenis van de Gulden Swaertvisch". Lees er alles over en wordt geboeid door de spannende ontrafeling van de schat van Tsaar Peter de Grote. Misschien bent u wel de erfgenaam en weet u de moordenaar te ontmaskeren. Een schitterend spel wat leuk te combineren is met een speciale proeverij van gerechten.
De Erfenis
Sudersee krant en menukaart  2018
Sudersee Zeitung und Menukarte 2018