Restaurant Sudersee

Groepen
Restaurant Sudersee is niet alleen heel gezellig om met zijn tweeën of met de familie uit eten te gaan, ook is dit restaurant uitermate geschikt voor groepen.
Zowel culturele als sportieve thema's kunnen moeiteloos geïntegreerd worden in een heerlijk dagje Hindeloopen en een lekkere lunch, koffie met gebak of een heerlijk diner in restaurant Sudersee.

Voor groepen van 10 tot 150 personen hebben we sfeervolle afdelingen waarbij ook voor deze grote groepen schitterende thema’s te combineren zijn.

Het thema “Cultuur” met Hindelooper klederdrachtshows, Hindelooper schilder demonstraties en musea bezoek al dan niet onder begeleiding van een gids die van alles uit de doeken kan doen over het bijzondere stadje Hindeloopen is een mogelijkheid.

En voor het busarrangement "Friesland Boerenland" is de liftende boerin natuurlijk al bijna een bekend fenomeen waarbij er een gids verkleedt als boerin ergens in de bossen van Gaasterland staat te liften langs de kant van de weg. "Toevallig" komt er een touringcar langs en natuurlijk is de chauffeur bereidt haar mee te nemen in ruil voor enige uitleg over de omgeving en de Friese gewoonten. En laat die boerin nu eens ook weer toevallig een schitterend verhaal hebben en ook nog eens graag mee wil rijden naar restaurant Sudersee waar ze altijd heerlijk Fries suikerbrood koopt.

Eén van onze nieuwe busarrangementen, "de Wonderbare Visvangst", is een compleet verzorgde dagtocht waarbij de gasten op een buitengewone manier een indruk krijgen van Friesland, van Hindeloopen in het bijzonder.

Voor de sportievere groepen worden er ook puzzeltochten, fietsen, kanovaren, boogschieten, bungyroeien etc georganiseerd waarbij u deze activiteit bijvoorbeeld zou kunnen combineren met een bierproeverij.

Nieuw is nu ook een groepsspel "de Erfenis van de Gulden Swaertvisch". Een prachtige spel waarbij er een erfenis is te verdelen. Het raadsel moet door de deelnemers zelf worden ontrafeld waarbij er ook verschillende moordenaars moeten worden ontmaskerd alvorens de ware erfgenaam te vinden middels DNA. Dit spel is in combinatie met een proeverij van verschillende kleine gerechten een schitterend en origineel avondvullend programma. Prijs op aanvraag

Graag tot spoedig.
.

Klik hier voor het aanvragen van uw groepsprijzen
of voor informatie van actieve arrangementen
Friesland Boerenland
Arrangement
1
Friesland -
Boerenland
Arrangement
2
Friesland -
Waterland
Arrangement
3
Wonderbare visvangst
Arrangement
4
11-stedentocht
HOME
NIEUWS
GROEPEN
FOTOALBUM
MENUKAART
ROUTE
CONTACT
Sudersee krant en menukaart  2018
Sudersee Zeitung und Menukarte 2018